Спектакуларен концерт на Каролина Гочева заедно со комплетниот состав на Македонската филхармонија

December 5, 2018 okrabotaadmin 0

Нашата најголема музичка ѕвезда, Каролина Гочева, за првпат во својата кариера ќе се претстави во живо на концерт, заедно со комплетниот состав на Македонската филхармонија, […]

Скопје добива нов урбан фестивал – Undefest фестивал, прогресивен, мултимедијален фестивал

November 23, 2018 okrabotaadmin 0

Скопје добива нов урбан фестивал – Undefest фестивал. Прогресивен, мултимедијален фестивал кој ги обединува музиката и уметноста и нуди тридневно комплетно уживање во сите сегменти […]