Новиот Mercedes-Benz Vision AVTR

January 12, 2020 okrabotaadmin 0

Ѕвездата на шоуто е секако нов концепт од Mercedes-Benz Автомобилот го носи името Визија АVТР, а името и изгледот на возилото се инспирирани од филмот […]

Совети за здрава исхрана

January 7, 2020 okrabotaadmin 0

Нутриционистите често истакнуваат дека во текот на денот треба да имаме три главни оброка и две ужини. Идеално е дневно да консумираме половина килограм овошје […]