Даница Личанин Блажеска: Жените се похрабри, поупорни, но и потемелни, во менаџирање на бизнисот

May 11, 2018 okrabotaadmin 0

Во денешниот динамичен свет многу е тешко да се пронајде рамнотежа помеѓу кариерата и семејството. Поголемиот број луѓе работата ја носат дома, а приватните проблеми […]