Најобожуваните дестинации на патниците – Мајорка, Палманова, Санта Понса

June 17, 2018 okrabotaadmin 0

Mallorca е најголемиот остров во Шпанија и е дел од Архипелагот Балеарски Острови. Заради својата идеална местоположба во Западниот Медитеран, стратешки важен, со векови овој остров […]

Брач-топ дестинација за летување

June 14, 2018 okrabotaadmin 0

За бисери на хрватскиот брег, несомнено, се сметаат островите кои предизвикуваат огромен интерес кај туристите, особено странските, за поминување на летниот одмор во Хрватска. Подрачјето […]