Сицилија, душата на Италија

May 30, 2018 okrabotaadmin 0

Сицилија – шармантниот остров, кој е душата на Италија ќе ве плени со својот шарм, со гостопримливоста на жителите, со богата историја, традиција, со непрегледните […]

Посетете го Дубровник и откријте го неговиот шарм

May 24, 2018 okrabotaadmin 0

Дубровник e град во јужниот дел на Хрватска, бисерот на Јадранско Море, во регионот на Далмација. Дубровник е една од најпознатите туристички дестинации во Средоземно Море, пристаниште и седиште на Дубровничко-неретванската […]

No Image

ЊУЈОРК ВО 100 СЕКУНДИ

May 18, 2018 okrabotaadmin 0

Постои некој импулс за Њујорк кој може да го почувствува секој кој живее таму или го посетил барем еднаш. Тоа срце што пулсира за кое […]