Детски стихови наспроти турбо фолк: Какви песнички пееја децата пред деценија-две, а какви стихови изговараат денес

May 31, 2018 okrabotaadmin 0

Српската Фејсбук група „Дневна доза Србије“ објави кратко видео кое треба да им ги отвори очите на родителите. Истата ваква споредба важи и кај нас, […]