Новиот Mercedes-Benz Vision AVTR

January 12, 2020 okrabotaadmin 0

Ѕвездата на шоуто е секако нов концепт од Mercedes-Benz Автомобилот го носи името Визија АVТР, а името и изгледот на возилото се инспирирани од филмот […]