Мешаш кисела вода со смедеревка, иако си женско, твоите ти се обраќаат со „Сине“…Знаеш дека си македонец кога…

June 12, 2018 okrabotaadmin 0

Знаеш дека си македонец кога… Користиш ракија за да лечиш болест. Мешаш кисела вода со смедеревка. Имаш уште толку храна останата кога ќе заврши оброкот. […]

Се насмеа ли денес

April 6, 2018 okrabotaadmin 0

Оди Трпана на доктор: – Докторе, страдам од импотенција. – Како тоа страдаш, па ти си женско ?? – Маж ми боледува докторе… јас страдам. […]

Се насмеа ли денес

April 5, 2018 okrabotaadmin 0

Која е најголемата ноќна мора на нашите цариници? –Европа без граници!   Жена ми свири на клавир, постариот син на труба, а помладиот на кларинет. […]