No Image

7 Најубави плажи во Шпанија

March 30, 2018 okrabotaadmin 0

Прекрасните екстравагантни предели, градби и историски места децении ги импресионираат туристите со својата убавина во Шпанија. Многу бројни туристи и љубители на Пиринејскиот Полуостров во […]

Сметање на времето

March 19, 2018 okrabotaadmin 0

Движењето на Сонцето ,Земјата и Месечината биле отсекогаш основа за сите календари и одредувањето на временските единици.Ротацијата на земјата околу нејзината замислена оска , дефинирало […]