Oслободите се од несаканите флеки, пеги и хиперпигментација на лицето и рацете?

November 16, 2018 okrabotaadmin 0

Темните дамки на кожата претставуваат нарушување во организмот, предизвикано од големи количини на меланин, што се појавува на кожата како темен пигмент. Ова нарушување е предизвикано од пигментацијата на кожата, а причината за тоа е […]

No Image

Кој ден сте родени?

May 18, 2018 okrabotaadmin 0

Денот на вашето раѓање во неделата може да открие многу за вашиот карактер. Седум дена се во неделата, така има и седум различни типови на […]