Во Градската болница “8 Септември” денеска се отвара специјален Центар за спортски повреди

May 23, 2018 okrabotaadmin 0

Во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје денес се отвора Центар за артроскопија и спорски трауматизам, пишува порталот СДК. Со отварањете на овој центар […]