Есента е период на калинките! Калинките против алергиски заболувања!

November 15, 2018 okrabotaadmin 0

Иднината на превенцијата од кардиоваскуларни болести како и лекувањето нема дагопронајдете во медицинските установитукуна пазарите или во вашиот двор. Калинкатаспречува прогресија на артерискитекоронарни заболувања! Една нова студија објавена во списанието – Атеросклероза – потврдува дека екстрактот од калинка […]